Dé handleiding om je hormonenachtbaan te trotseren.

massages

Iets meer over de massages gegeven door Angelique Roersen  

Al mijn massages zijn intuïtieve massages. Dat betekent dat ik masseer vanuit het hart, gevoel en intuïtie. Hierdoor ontvang jij een massage op maat, passend bij jou op dat moment. De massages zijn daardoor nooit exact hetzelfde.

Voetreflextherapie                

ontspanning – frisse energie – zelfvertrouwen – minder piekeren – lichaamsbewustzijn  – afvoeren afvalstoffen  – hormoonbalans etc.

Naast het feit dat voetreflextherapie je diep kan laten ontspannen, je meer laat voelen wat er te voelen valt in je lichaam, laat het ook bloed, lymfe en energie beter doorstromen in je lichaam. Afvalstoffen verdwijnen daardoor sneller uit je lichaam en dat geeft weer ruimte voor het opnemen van frisse energie.

Elke voetreflexmassage zal je wat anders laten ervaren. Het geeft je meestal meer lichaamsbewustzijn en rust. Je gaat je levendiger en stabieler voelen, ervaart meer zelfvertrouwen waardoor je steeds meer en meer jezelf zal zijn. 

 Voetreflexmassage heeft ook een grote invloed op je energie, op emotionele blokkades die een rol spelen, waardoor je mogelijk vastloopt in je leven. Het helpt je dus emotionele problemen op te lossen. Je komt dichter bij je gevoelens, onzekerheden en angsten.

Chi-Wit massage

ontspanning wervelkolom – levensenergie – buigzaamheid – steuntje in de rug – etc.  

De Chi-Wit massage moet je gewoon voelen! Het geeft je op zijn minst een dosis levensenergie! 

De Chi–Wit Massage is voornamelijk gericht is op het gebied van de wervelkolom waar de levensenergie stroomt. Door stress en andere oorzaken kan er o.a. pijn, spanning en moeheid ontstaan in de wervelkolom. Je kunt daardoor letterlijk en figuurlijk je buigzaamheid en soepelheid kwijtraken. Deze fijne massage geeft je wervelkolom weer meer lucht zodat jij soepel ‘overeind” kan blijven staan. 

Sabaaydi Kruidenstempel massage 

reinigend – verwarmend – kalmerend – ontspanning – etc.

Warme kruidenstempels die je energie weer laten stromen.

De Sabaaydi kruidenstempelmassage komt oorspronkelijk uit Thailand waar het heel gebruikelijk is om massages te combineren met kruiden. Bij de Sabaaydi massage wordt je lichaam eerst gestempeld met warme kruidenstempels. Daarop volgt een ontspannende massage met warme olie. De pure Thaise kruidenmix hebben een reinigend, verwarmend en kalmerende werking. Een Oosterse en Westerse massage in één! 

Sabaaydi Kokosstempel & scrub massage

Verwennerij – vermindert stress – huid versteviging – frisse teint –  zachte huid – etc. 

Een verzorgend verwenmoment met een tropisch tintje!

De Kokosstempel massage is een combinatie van een scrub- en een stempelmassage. Door het gebruik van een speciale scrubstempel komt er geen water aan te pas en blijven er geen scrubkorrels op het lichaam achter.

De huid wordt eerst gescrubd met de scrubstempel om daarna gemasseerd te worden met de warme pure kokosstempels en handen. 

De kokosgeur, het scrubben van de huid en de warmte van de stempels is een verwennerij voor je hele lichaam. De warmte dringt door in je hele lichaam waardoor ontspanning van de spieren plaatsvindt en je eventuele stress makkelijker kan loslaten. Daarnaast heeft kokos als leuk voordeel dat het de huid verstevigd, een mooie teint geeft en huidveroudering tegengaat. 

Massage van de meridianen

Preventie -diepe ontspanning – balans in energiebanen

Een ontspannende lichaamsmassage met zachte strijkingen gericht op de loop van de meridianen (energiebanen). Deze massage zorgt voor een holistische diepe ontspanning, werkt tegen stress en activeert de zelfherstellende krachten van het lichaam. De kracht van de meridiaanmassage ligt op het gebied van preventie. Het doel van de massage is om het gehele lichaam weer in balans te brengen en zo de energie weer vrij door het lichaam te laten stromen.