Dé handleiding om je hormonenachtbaan te trotseren.

Referenties

Wanneer je bij Angelique binnenstapt, stap je in een ‘warm bad”. Je mag en kan jezelf zijn. Angelique stelt goede vragen. Ze luistert goed en is secuur in de terugkoppeling. Ik voel een goede vertrouwensrelatie en heb geen enkel ongemakkelijk moment bij Angelique ervaren. Op een schaal van 0 tot 10 geef ik de kwaliteit van haar behandelingen een dikke 8.

Fleur

Ervaringen bij Chi-Que in Zeewolde en Amersfoort

Angelique is een therapeut die haar vak verstaat. Zij is open en oprecht geïnteresseerd. Ik heb volledig vertrouwen in haar en ze is integer. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik me totaal kon ontspannen en mijn ongemakken met haar kon bespreken. Mijn klachten zijn grotendeels afgenomen en ik voel mij weer energiek.

Mirjam

Ervaringen bij Chi-Que in Zeewolde en Amersfoort

Angelique heeft een toegankelijke houding waardoor je je snel op je gemak voelt. Zij luistert heel goed en weet door de juiste vragen te stellen het ‘pijnpunt’ boven tafel te krijgen. Het nodigt mij uit om open te zijn. Bovendien legt ze duidelijk uit wat je van de behandeling zelf kunt verwachten en vraagt of het oké is. Angelique komt bij mij deskundig over met veel persoonlijke aandacht en interesse. De behandelingen bij Angelique hebben bij mij bijgedragen aan inzicht en bewustwording en er zijn voor mijzelf een aantal zaken wel duidelijk geworden waar ik ook iets mee kan. De behandelingen brengen mij terug naar de ontspanning en geven het gevoel ‘er weer tegenaan’ te kunnen. Ik ben zonder hoge verwachtingen naar Angelique toe gegaan en ik moet zeggen die zijn wel overtroffen.

Caroline

Ervaringen bij Chi-Que in Zeewolde en Amersfoort

Angelique stelt je direct op je gemak, neemt alle tijd voor je en is zeer zorgvuldig en bedreven in haar vak. Mijn klachten zijn enorm afgenomen, inslapen gaat een stuk beter en ik slaap dieper waardoor ik uitgerust wakker wordt.

Erica

Ervaringen bij Chi-Que in Zeewolde en Amersfoort